Catalog
Cos de cumparaturi

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos
  • Disponibilitate: stoc epuizat

Aparat profesional Eveline

Brand:Santoemma Aparat profesional
SPECIFICATII
Utilizare: Aparat profesional
DESCRIERE

Eveline este sistemul patentat Santoemma pentru curățarea și igienizarea completă a spațiilor mobilate de 100-200 mp, cu spații de diferite tipuri: grupuri sanitare, spații de lucru, birouri, pasarele, depozite, vestiare, bucătării, cafenele și zone de restaurare. Eveline vă permite să curățați și să igienizați perfect suprafețele verticale, corpurile sanitare și podelele dure.

Procesul de curățare și igienizare are loc în patru etape:

Pulverizarea soluției chimice pe suprafețe verticale și corpuri sanitare

Acțiune chimică împotriva murdăriei și bacteriilor

Clătirea suprafețelor verticale și a corpurilor sanitare cu apă curată

Clătirea podelei cu sistemul de injecție-extracție

Pistolul manual vă permite să pulverizați substanțe chimice concentrate și să clătiți suprafețele verticale și corpurile sanitare.

Bagheta specială inclusă vă permite să curățați podele dure cu sistemul de injecție-extracție: o soluție chimică este pulverizată pe podea și aspirată. Murdăria desprinsă de pe podea este complet îndepărtată datorită aspiratorului puternic și colectată în rezervorul de recuperare.

În câteva secunde podeaua se usucă perfect și fără efort.

Este posibil să injectați și să aspirați simultan, sau să injectați, să periați și apoi să aspirați. Un peri specific pe capul de aspirare vă permite să periați eficient podelele foarte murdare.

Nu este necesară dozarea manuală a substanței chimice, deoarece mașina preia automat cantitatea potrivită de substanță chimică din rezervorul de substanțe chimice și o amestecă cu apă curată, luată din rezervorul de apă. Produsul chimic este întotdeauna folosit în cantitatea corectă și nu se irosește niciodată.

Eveline îndepărtează cu adevărat murdăria de pe pereți și podele dure fără a lăsa murdărie reziduală pe suprafețe și reprezintă astăzi soluția ideală, înlocuind echipamentele manuale care mută murdăria și bacteriile dintr-un loc în altul.

Eveline face ca munca să fie eficientă, rapidă, plăcută. Zonele sunt complet curățate, igienizate, uscate și parfumate.

Mică și ușoară, Eveline poate fi transportată cu ușurință din loc în loc și depozitată după utilizare.

Cu Eveline este, de asemenea, posibil să nebulizați o substanță chimică de igienizare sub formă de soluție lichidă în particule de 100 de microni. Odată cu nebulizarea la 100 microni particulele se depun uniform pe suprafețe umezindu-le ușor și după câteva minute particulele se evaporă, lăsând suprafețele uscate. In acest fel substanta chimica este capabila sa actioneze in timpul necesar pentru a-si desfasura actiunea de igienizare. Aceasta este soluția ideală pentru a igieniza rapid toate suprafețele lavabile.