0766.440.906
contact@clinicadecuratenie.ro
Produse Profesionale de Curatenie

Strada: Costache Negri, Nr. 30
Oras: Pitesti
Judet: Arges
Tara: Romania

Telefon: 0766.440.906

Email: contact@clinicadecuratenie.ro

Website: www.clinicadecuratenie.ro

Puneți-ne o întrebare și vă vom răspunde imediat! Pur și simplu completați formularul de mai jos și faceți clic pe Trimiteți e-mail. Mulțumiri. Elementele marcate cu un steluta (*) sunt câmpuri obligatorii

Mulțumiri. Elementele marcate cu un steluta (*) sunt câmpuri obligatorii


ClinicaDeCuratenie.ro este un concept nou si eficient pe piata din Romania, datorita produselor de calitate, eficiente ce asigura cel mai inalt grad de igiena. Indiferent de solicitarea sau nevoia dumneavoastra, exista un produs ce va va ajuta cu siguranta.

Printre partenerii nostri se numara Johannes Kiehl KG si Dr Schnell, care sunt cunoscuti pe piata internationala datorita calitatii produselor in curatenia profesionala, orientarea catre client dar si adaptarea catre nou si schimbare, aducand periodic imbunatatiri produselor sale. De exemplu Johannes Kiehl KG este in top 5 cele mai cunoscute branduri la nivel European, fiind inventatorul detergentului pe baza de alcool, primul detergent cu microprotecie, primul detergent ecologic din Germania. Sunt cunoscuti la nivel European, au peste 200 de produse si continua sa se extinda.

Dr Schnell de asemenea sunt deschisi catre schimbarea, adaptarea catre nou, fiind primii ce au recunoscut importanta protectiei mediului inconjurator, astfel au dezvoltat detergent astfel incat sa nu afecteze mediul inconjurator dar sa-si dovedeasca si eficienta in scopul intrebuintarii sale.

ClinicaDeCuratenie.ro poate fi usor caracterizata in cateva cuvinte: produse de calitate si eco-minded, economisirea timpului si livrare gratuita. Exista o paleta variata de produse indiferent de locatia avuta in vedere: pentru domeniul sanitar, pentru gastronimie, hotel, magazine, insitutii etc. Produsele companiei sunt pentru curatenie, decaparea suprafatelor, protective, dezinfectarea suprafetelor si diverse accesorii.

ClinicaDeCuratenie.ro realizeaza importanta de a furniza produse si servicii de calitate, in acest sens a dezvoltat colaborari cu parteneri seriosi si cu experienta, cunoscuti la nivel mondial. Pe langa acest aspect, ClinicaDeCuratenie.ro isi doreste sa devina mai mult decat un furnizor, ci chiar un prieten in dezvoltarea relatiei dvs cu serviciile de curatenie profesionala.