Catalog
Cos de cumparaturi

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos
  • Disponibilitate: stoc epuizat

Detergent Bengy 20L

Brand:Liber Chimica 20L
SPECIFICATII
Cantitate: 20L
Utilizare: Textile
Produsul nu este in stoc
DESCRIERE

Detergent de rufe enzimatic, formulat pentru spalarea manuala si la masina, activ si la temperaturi scazute. Formula sa completa actioneaza asupra tuturor tipurilor de murdarie iar prezenta sechestrantilor descompune sarurile de calciu prezente in apa de spalare.

Enzimele prezente in formula ii maresc capacitatea de curatare prin accelerarea hidroliza grasimilor animale, uleiurilor vegetale si mai ales a murdariei pe baza de proteine ​​care in acest fel poate fi dispersata si emulsionata mai rapid in apa. Enzima protează hidrolizează sau mai bine zis catalizează destrămarea legăturilor peptidice ale proteinelor, favorizând astfel îndepărtarea petelor de proteine, precum: sânge, iarbă, vin, cafea, roșii.

Enzima amilaza, pe de altă parte, este o enzima care faciliteaza indepartarea petelor care contin amidon precum cele derivate din paste, orez, rosii, sos, ciocolata care, odata uscate, se indeparteaza foarte greu la temperaturi medii si joase si cu detergenti usor alcalini. Aceste pete aderă la suprafața țesăturii acționând ca un lipici pentru alte substanțe prezente în apa de spălare. Amilaza hidrolizează amidonul în dextrine și zaharuri care se dizolvă rapid în apa de spălare.