0766.440.906
contact@clinicadecuratenie.ro
Produse Profesionale de Curatenie
Johannes Kiehl Gr, infiintata in Munchen are o vechime de peste 110 ani si este cunoscuta datorita calitatii detergentilor si dezinfectantilor superconcentrati destinati curateniei profesionale. Orientarea permanenta catre client si dorinta de a obtine cele mai bune rezultate a propulsat firma catre cele mai cunoscute brand-uri la nivel mondial, iar la nivel European este in primele 5 cele mai bune. Portofoliul firmei este destul de bogat, sunt peste 200 de produse intre care detergent destinati curateniei profesionale dar si spalarii textilor si veselei. Kiehl Gr este cunoscut si datorita faptului ca a inventat detergentul pe baza de alcool, detergentul sanitar fara acizi, detergentul cu microprotectie. Produsele sale sunt ideale pentru spalarii auto, curateniei in industrie, curatarea covoarelor, veselei, textilor etc.
Dr Schnell este numele celui ce a infiintat si a revolutionat compania, respective dr Wolfgang Schnell care in 1970 a realizat importanta solutiilor de curatare ecologica. Initial compania se baza pe productia solutiilor pe baza de sapun, insa se utiliza metodele traditionale. Astfel Dr Schnell a inceput un parteneriat cu compania de cale ferata Deutsche Bahn, si a inceput sa comercializeze detergent care sa nu afecteze mediul. Infiintata in munchen, compania are peste peste 260 de retete pentru aceste produse, recunoscute la nivel mondial datorita eficientei, calitatii dar si solutiilor ecologice.
Pollet este pe piata de 254 de ani si este cunoscuta la nivel mondial datorita calitatii si dezvoltarii a produselor de intretinere pentru industria curateniei. Pollet a realizat importanta de a dezvolta solutii prietenoase cu mediul pentru viitor, astfel a reusit sa obtina trei certificari eco : EcoLabel, EcoLogo, Green Seal.
Filmop a fost infiintat in anul 1970 si a fost prima companie specializata in proiectarea produselor, instrumentelor si echipamentelor destinate curateniei profesionale. Filmop este o companie originara din Italia, ce de altfel a acorda o importanta deosebita de a apara acel Made In Italy, iar in ziua de astazi recunoscuta la nivel mondial datorita calitatii produselor sale, companie inca isi proiecteaza si produse echipamentele in Italia. Cunoscuta la nivel mondial, Filmop are exporta produsele sale in peste 80 de tari din lume, si a reusit sa construiasca parteneriate de success datorita eficientei, fiabilitatii si rapiditatea de a exporta produsele sale.